View Sidebar
 
Golfresa

Golfresa från 4 095 kronor per person.

I detta ingår transfer till och från flygplatsen, lägenhetshotell för två personer i Puerto Rico. Fyra greenfee på Lopesan Golf per person samt transport mellan hotell och golfbana.

Priset gäller för sällskap på fyra personer inkvarterade i två lägenheter på Isla-Bonita, Puerto Rico. Vid två personer i en lägenhet är priset 4 595 kronor per person. Priserna gäller från den 1 maj till den 30 september

Naturligtvis är ni välkomna att bo på Isla Bonita även övrig tid på året i kombination med golfresor. Dock kan ni inte köpa greenfee genom oss mellan 1 oktober och 30 april. Direktlänk till Lopesan Golf för prisinformation.

Vi erbjuder transport mellan Isla Bonita och golfbanan även under vinterhalvåret, transport bokas i receptionen. För priser för boende på Isla Bonita hänvisas till BOENDE.

Nära samhället Meloneras, beläget mellan Puerto Rico och Playa del Ingles finns golfbanan Lopesan Meloneras Golf. Det är en nybyggd bana med 18 hål. Nära samhället Meloneras, beläget mellan Puerto Rico och Playa del Ingles finns golfbanan Lopesan Meloneras Golf. Det är en nybyggd bana med 18 hål. Lopesan Golf med utsikt över Atlanten. Lopesan Golf med utsikt över Atlanten. Golfbil hyrs för 20 euro på plats om man inte vill promenera. Golfbil hyrs för 20 euro på plats om man inte vill promenera. Isla-Bonita är ett bekvämt lägenhetshotell i Puerto Rico. Det har totalt 15 lägenheter i tre våningsplan. Isla-Bonita är ett bekvämt lägenhetshotell i Puerto Rico. Det har totalt 15 lägenheter i tre våningsplan. Isla-Bonita har pool, reception och miniaffär. Isla-Bonita har pool, reception och miniaffär.

 
Klicka här för att boka flyg.

Contact us to book a room, [email protected] or +34616707103 (we speak Swedish, English and Spanish)
Hej, det är Hannah och Oliva som tar hand om er som bor på Isla-Bonita. I receptionen på Isla Bonita talar vi svenska, engelska och spanska. Ni når oss på +34 616 707 103.